1615

14 OPGAVER 
ENHVER FOTOGRAF BØR FOTOGRAFERE

Sådan udforsker du dit fotografi og skiller dig ud i mængden af visuelt kaos. Løs de 14 fotografiske opgaver, jeg selv brugte til at skabe min egen fotografiske stemme. Og hvordan du kan gøre det samme.

JA TAK, SEND MIG GUIDEN NU!
  • Photographer Helga Theilgaard

    “...udfordret kreativt og følelsesmæssigt

    Det har været utrolig lærerigt, hvor jeg er blevet udfordret både kreativt og følelsesmæssigt på, hvordan jeg oplever, skaber og tænker fotografi. Hvis du elsker og brænder for fotografi, for at blive udfordret, for at skabe billeder med en historie og mening, og for at få undervisning, der er på et højt og seriøst niveau, skal du arbejde sammen med Helga Theilgaard ”

    Fotograf

Om Helga Theilgaard

Helga Theilgaard er uddannet hos Fotograf for hendes Majestæt Dronningen Rigmor Mydtskov og fra Danmarks Fotografiske Billedkunstskole Fatamorgana.

Hun har igennem de seneste 10 år stået bag en række markante landsdækkende udstillinger og bogudgivelser og har derudover arbejdet med formidling i kunst og fotografi med workshops, foredrag og undervisning i hele landet.

Ud over at være prisvindende fotograf har hun også hjulpet hundredevis af selvstændige og spirende fotografer til at definere deres fotografiske sprog, visuelle forståelse og æstetiske bevidsthed.

_DSC9352_finishAB