Photographer Helga Theilgaard

Mentorforløb Fotografi

‘…masseret og plejet dit talent’

‘På et mentorforløb får du masseret og plejet dit talent, løst op for dine personlige blokeringer, udfordret dine grænser og redskaber til, hvordan du styrker og udvikler dit fotografiske talent. Helga er topprofessionel, faglig dygtig, uden filter, hudløs ærlig og i besiddelse af en smittende kærlighed til fotografiet.’
Hanne Olsen, journalist

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Participant
Order summary
Helga skov

Mentorforløb Fotografi

Har du svært ved skabe retning i dit fotografi, definere et fundament for dit arbejde, er du udfordret på din teknik, eller på hvordan du udvikler dit billedsprog?

Savner du fokus, værktøjer og sparring, der kan puste liv i dit fotografi, så det fænger, overbeviser og brænder igennem – med dit udtryk?

Mangler du konstruktiv hjælp til at vurdere dine billeder, en afklaring af, hvad du kan og vil med dit fotografi, og gode råd om, hvordan du kommer videre?

Så er der hjælp at hente…

Tag et 6-måneders intensivt mentorforløb med 6 individuelle sessions målrettet dine behov af ca. en times varighed og løbende opfølgning mellem dine session, så du bliver holdt til ilden og sikre din udvikling.

DKK 12,000
Total due DKK 12,000

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.

‘…føle og forstå mit fotografi’

‘Jeg har lært at fordybe mig og tænke mere over mine projekter. Det handler ikke kun om at blive færdig med et projekt, men at jeg får eksperimenteret og prøvet en masse ting af. Jeg har fået rystet posen på en rigtig god måde og jeg kan nu meget bedre føle og forstå mit fotografi.’
Kristina Demant, fotograf